Revisor logo

 
Du er her: Forside » Industri & Produktion
Industri & Produktion

Ny Simmerring fra Simrit møder alle lovkrav fra fødevareindustrien

Simrits nye HTS II simmerring er specielt beregnet til fødevareindustri og lever op til samtlige lovkrav på området. Tætningen er udviklet på basis af Simrits eget materiale, som gør HTS II 50 % mere slidstærk sammenlignet med tilsvarende produkter. Kravene strammes til produktion af fødevarer,..

Welcome to visit Lundberg Tech at Scanpark 2012 ? October 23th ? 26th ? Stand: G02:12

Discover the benefits of moving waste product by air. Lundberg Tech will be present at Scanpack 2012 in Gothenburg Packaging is a vital part of our life, Lundberg Tech designs and manufactures environmental friendly solutions to handle waste materials from packaging machinery by using vacuum..

HBM sætter nye industrielle standarder med PMX-teknologi

Måleteknologivirksomheden HBM introducerer nu PMX-platformen til det danske marked. Dataopsamlings- og styringssystemet sætter med et utal af nye funktioner, bl.a. industrielt Ethernet-opkobling, realtidsmålinger og PC / smartphone-brugerstyring, nye standarder inden for måleteknologi. Den nye..

Øvelse gav vigtige erfaringer

Der var drama med et forulykket tog og evakuerede passagerer. Heldigvis var det bare en øvelse, som blev gennemført på Øresundsbron natten mellem onsdag og torsdag. Et godstog på vej over Øresundsbron mod Sverige havarerer på et hjulpar, så en container løsner sig og lander på nabosporet. I den..

Fint besøg fra Kina i den danske nationalpavillon på SMM

En delegation fra Kinas marineindustri besøgte onsdag den danske nationalpavillon på verdens største og mest internationale marine messe i Hamborg. Besøget er et skridt af mange i styrkelsen af de dansk-kinesiske relationer inden for marineindustrien. Onsdag d. 5. september var aktivitetsniveauet..

SMM 2012 - Rekord-stor dansk deltagelse på verdens største marinemesse

Verdens største maritime messe, SMM Hamburg, løber af stabelen i disse dage, fra 4.-7. september, og hele 92 virksomheder har valgt at udstille på Danish Marine Group-fællesstanden. Andre maritime nationer udviser stor interesse, med besøg fra bl.a. Singapore og Kina. SMM er det førende..

HBM vækster og udvider i Norden

Måleteknikvirksomheden HBM har fremgang og forstærker derfor organisationen med nye konsulenttjenester og ekspertteam til de nordiske kunder. Måleteknikvirksomheden HBM oplever stigende efterspørgsel efter specialiserede konsulenter i Norge og Danmark. Derfor udbygger de nu tjenesten til også at..

Simrit garderer sig mod piratkopier med usynlig laserbrænding

Antallet af tilbageholdte kopivarer i Danmark er femdoblet på blot et år, viser en ny rapport fra EU-kommissionen. Blandt de konfiskerede varer findes alt lige fra medicin til komplette maskiner og maskinkomponenter, hvorfor industrivirksomheden Simrit nu ser sig nu nødsaget til at mærke..

Alt om teknik

Danmarks nye tekniske hjemmeside Alt Om Teknik ? her finder du svaret! Folk fra den tekniske verden kan fremover skaffe sig hurtigt overblik over produkter, varemærker, agenturer, produktnyheder, messer med mere på www.altomteknik.dk Bag hjemmesiden www.altomteknik.dk står ACR Teknik ApS, som havde..

Danfoss på studietur til Føvling

Jydsk Vindueskompagni fik fint besøg den 24. august. 35 medarbejdere fra Danfoss havde brugt en fridag på virksomhedsbesøg på vinduesfabrikken. ?Det er rart at kunne udveksle erfaringer med andre brancher? udtaler salgs- og marketingdirektør Ole Stubbe og fortsætter ?og vi er da stolte af at vores..

Lettere brug og bedre analyser med ny version af catmanAP fra HBM

Nu lanceres version 3.3 af softwaren catmanAP fra test- og målespecialisten HBM. CatmanAP har fået en nemmere og mere intuitiv betjening, til blandt andet evaluering af udmattelsestest. Version 3.3 understøtter også hele HBM's sortiment af dataopsamlingssystemer. HBM?s nye version af catmanAP..

Nor-Fishing 2012 i Trondheim: Dansk fiskeri-innovation skal fange Norges opmærksomhed

33 danske virksomheder er i disse dage i Trondheim, hvor de konkurrerer med branchefolk fra hele verden om indkøbernes opmærksomhed. Det sker på fagmessen Nor-Fishing fra 14. ? 17. august, på en fælles, dansk stand etableret af Danish Fishing Equipment Group. Danish Fishing Equipment Group har..

Paknings- og tætningsfirma ser store muligheder i Kina

I takt med et større antal af deres danske kunder har flyttet produktionen til Kina - ser man hos det fynske paknings- og tætningsfirma: Carsten Holm A/S lyst på fremtiden for afsætningen af kvalitets pakninger og tætninger i Kina Hos Carsten Holm A/S i Ringe på Fyn ser man store muligheder..

Nos-maskindele.dk får forhandling af smøremidler og pneumatiske komponenter

Nos-maskindele.dk får forhandleraftaler. Nos-maskindele.dk har indgået forhandleraftaler med 2 firmaer. Det drejer sig om forhandling af industriel olie og smøremidler fra Sunoco og pneumatiske komponenter fra Metalwork. Af Sunoco`s produkter har vi valgt at forhandle mængder der kan håndteres af..

Robot fra Universal Robots vinder global prestigepris

I aftes vandt den danske robot-arm UR5 fra Universal Robots en international robotkonkurrence på verdens største automationsmesse Automatica i Tyskland. Men den allerstørste anerkendelse har hundredvis af virksomheder i Europa og Asien allerede givet ved at vælge de nyskabende robotter fra..

Uddeling af FORCE Technologys Materialepris

FORCE Technologys Materialefond uddeler Materialeprisen 2012 onsdag den 23. maj 2012 i Musikhuset Esbjerg i forbindelse med Offshore Center Danmarks arrangement OGIB ? Oil and Gas International Business2Business Event. Materialeprisen uddeles i år til Jørgen Vestergård Sørensen fra Maersk Oil...

Fornuftigt årsresultat i Pressalit

Pressalit A/S har netop præsenteret årsprofil og et årsresultat med et overskud på 24,1 mio. kr. for 2011. Direktionen betegner resultatet som acceptabelt. - Det er en udfordring for os at have vækst, når økonomierne i Europa er så pressede. På den baggrund er Pressalits årsresultat acceptabelt,..

Vær miljørigtig uden at gå på kompromis med husets arkitektur

Der installeres i øjeblikket omkring 100 solcelleanlæg om dagen i Danmark. Dette er en markant vækst i forhold til forrige år, men set i forhold til Danmarks samlede elforbrug udgør solenergi stadig kun en forsvindende lille del. Der er, også set i forhold til udlandet, et stort uudnyttet..

Miljøvenlig UPS vinder international innovationspris

Green Power UPS anerkendt som brancheførende innovation af Frost & Sullivan for høj effektivitet og omkostningsbesparende UPS-løsninger. Coromatic A/S? samarbejdspartner på UPS-området, Socomec, har slået konkurrenterne nok engang og vinder den prestigefyldte Frost & Sullivan pris ?New Product..

Danske robotter stjæler billedet på international robotmesse

De karakteristiske lyseblå robotarme fra Danmark, UR5 og UR10 fra Universal Robots, spiller en fremtrædende rolle på Automatica-messen i Tyskland i den sidste uge af maj. De fleksible robotter fra Odense er nærmest ikke til at komme udenom på den internationale fagmesse, der finder sted i München...

Woodpa overtager træproduktion i Odense

Moelven Odense A/S har solgt deres produktionsaktiviteter på adressen Gøteborggade i Odense til Woodpa ApS med virkning fra 1. maj 2012. Administrerende direktør Michael Helmershøj fra Moelven Danmark glæder sig over, at den branchekendte og erfarne produktionschef Jakob Høgsgard, som ejer Woodpa..

Metalwo styrker samarbejdet med kinesisk partner

I den forgangne uge havde Metalwo inviteret dets kinesiske partner på besøg i Aarhus for at styrke forretningsforståelse og kommunikation. Med fuld skemalægning var der blandt andet lagt op til at teste ny videokonferenceløsning samt fremvisning af produktionsteknologier. Metalwo har siden starten..

Holbækfirma sætter turbo på væksten

Med et godt salg af nye og brugte lifte i årets første måneder og med udsigt til gryende vækst i den danske økonomi sætter M.J. Hydraulik i Holbæk turbo på salgsindsatsen. Virksomheden, der er blandt Danmarks førende leverandører af lifte til bl.a. udlejningsbranchen, trafiksektoren og byggeriet,..

Beholder produktionen i Danmark

I en tid hvor flere i branchen flytter produktionen af vinduer og døre til udlandet, vælger Outline Vinduer i stedet for at satse på og udnytte den ekspertise og..

Industrien kan spare mange millioner på systematisk energioptimering

Som den første europæiske elektromekaniske virksomhed uden for Frankrig er Electro Care nu certificeret som "Leroy-Somer energioptimeringsekspert". Systematiske analyser af industriens elmotorer og drivsystemer skal åbne op for store energibesparelser i millionklassen Besparelsespotentialet på..

Dansk juletræsproducent gør sig bemærket i Europa

Bols Forstplanteskole er repræsenteret på den store NRGI Green Expo messe i Horsens, der markerer byens EU-værtsskab. Med konceptet Fair Trees har planteskolen etableret en stærk platform i hele Europa Grønne bæredygtige løsninger. Det er omdrejningspunktet, når NRGI Green Expo messen i dag - den..

Ulovlig slagter lukket i Vinderup

Efter flere anonyme tip lukkede Fødevarestyrelsens Rejsehold, i samarbejde med Politiet og Beredskabsstyrelsen, fredag en ulovlig slagtervirksomhed på Sevelvej 67 i Vinderup. På adressen fandt Fødevarestyrelsen et opskæringslokale med alle typer maskiner til forarbejdning af kød og..

Kamstrup sætter igen ny omsætningsrekord

Teknologi- og eksportvirksomheden Kamstrup A/S med hovedsæde i Skanderborg opnår det bedste årsregnskab i virksomhedens 66-årige historie. Investering i udvikling har vist sig at være den rette strategi for virksomheden, som samtidig øgede sine markedsandele i 2011. Væksten fortsætter hos en af..

Solars millionoverskud skal vokse sig større

Solar A/S med hovedsæde i Kolding har i 2011 omsat for over 11,4 mia. kroner (? 1.532,4 mio.) og realiseret et driftsoverskud (EBIT) på ca. 199 mio. kroner (? 26,7 mio.). Overskuddet før skat er på omkring 146 mio. kroner (? 19,6 mio.). Den børsnoterede koncern arbejder strategisk på at sikre sig..

Mobilt strøm system med lithium batterier præsenteres på kloakmestrenes fagmesse

Dansk lithium system til 230 og 12/24 volt Nyt mobilt strøm system til 230V med lithium batterier giver seks gange længere levetid end tidligere, stor vægt reduktion og hurtig opladning, ned til 50 minutter for et 100Ah batteri. Lithium batterier er meget kraftfulde og frigiver mere energi end..

125 år gammel ? og fortsat i fuld vigør

Jydsk Emblem Fabrik A/S i Malling, Aarhus Syd kunne i 2011 fejre 125 års jubilæum og samtidig sætte ny rekord i omsætning og indtjening. Et overskud før skat på 1,7 millioner kroner og fortsat fremgang i omsætningen på 8 % blev resultatet af jubilæumsåret 2011, som netop er afleveret til..

Større krav til overfladebehandling i industrien

Maskinindustrien bliver mødt med stadig strengere krav til overfladebehandling af de færdige emner. Med den rette slyngrensningsløsning sikrer man højere finish og lavere omkostninger ? samt undgår bekostelige reklamationer. -- Mekanisk afrensning af stålemner inden lakering er blevet en mere..

Dansk stålproducent tilfører merværdi til mellemøstlig insulinfabrik

Stålproducenten Dansk Rustfri Kolding har underskrevet en millionkontrakt med et af de største medicinalfirmaer i Mellemøsten. Leverancen består af verdens eneste anlæg til opsamling af insulinkrystaller. -- Dansk Rustfri Kolding A/S med cirka 30 års erfaring inden for rustfrit stål har..

Fødevarevirksomheder vil have individuelle truckløsninger

For at opnå højere effektivitet på lageret efterspørger fødevarebranchen i stigende grad individuelle løsninger til intern transport. Samtidig stilles der øgede krav til truckløsningernes ergonomi og øvrige bidrag til et godt arbejdsmiljø. -- Fødevaresektoren fokuserer på mere effektive..

Vigtigere at værdiansætte industrimaskiner korrekt

Henrik Pedersen fortryder ikke, at han indhentede en professionel vurdering af maskinerne før sit køb af fabrikken H.N.H. ? en ydelse, som i stigende grad er nødvendig ved finansiering, handler og konkurser. -- Da Henrik Petersen sammen med partneren Leif Lausten indledte forhandlinger om køb af..

Take-off for ny dansk raket-ordre

En ny prototype raketdyse er landet hos FORCE Technology Brøndby. Ordren er foreløbigt seneste skud på samarbejdet med Volvo Aero og ESA (European Space Agency), som har stået på siden 1996, og som sigter mod en opgradering af Vulcain..

Weissenborn styrker organisationen til samarbejde og yderligere vækst

Weissenborn A/S har styrket organisation gennem ansættelse af Vagn Nielsen som Business Development and Sales Manager. Vagn er vendt tilbage til Danmark, efter at have opbygget AH Industries aktiviteter i USA, gennem de seneste 5 år. Med mange års erfaring i vindbranchen har Vagn et omfattende..

Nyt vakuumanlæg har øget sikkerheden og halveret håndteringstiden

Håndteringstiden med tunge metalplader blev halveret hos Babcock & Wilcox Vølund med en vakuumløsning fra Fyns Kran Udstyr. Babcock & Wilcox Vølund (BWV) er en af verdens førende leverandører af forbrændingsovne til genindvinding af husaffald og biomasse. Under produktionen af forbrændingsovne..

Colfax Corporation overtager ESAB

Fra og med fredag d. 23. januar 2012 overtager Colfax Corporation Charter International plc, som ejer ESAB. Colfax Corporation, som ligger i Fulton MD, er et alsidigt industrielt produktionsfirma, som er noteret på New York Stock Exchange. Charter International plc med base i Irland var..

Vestjyder står sammen om at styrke madkulturen

Al snak om krise blev gjort til skamme da medlemmerne af foreningen Regional Madkultur Vestjylland onsdag var samlet på Sevel Kro til foreningens årlige generalforsamling 30 vestjyske fødevareproducenter, fødevarebutikker og spisesteder, som alle er en del af den regionale fødevaretradition og..

Silotank upåvirket af 9 års kemikaliebad

Trods 9 års påvirkning fra stærke kemikalier er en tank på Aabenraa Havn stadig så god som ny, takket være Rockidans resistente epoxybehandling. Opbevaring af kemikalier kræver altid stor omhu. Specielt, hvis der er tale om op til 2,5 millioner liter i samme beholder. Rockidans behandling blev i..

Ny hjemmeside med løfte- og håndteringsløsninger til offshore- og marineindustrien

Hos Fyns Kran Udstyr A/S har vi specialiseret os i at udvikle løfte- og håndteringsløsninger, som bruges i den maritime industri. For at vise vores viden og løsninger til offshore- og marineindustrien, har vi udgivet en ny hjemmeside ? www.fk-marine.com. På den nye hjemmeside har vi lagt vægt på,..

Produktnyhed fra ESAB : Marathon PacTM ? nu også til aluminium

Der har været familieforøgelse i den kendte Marathon PacTM-serie. ESAB?s avancerede pakkesystem til svejsetråd fås nu også til aluminium. Et komplet produktprogram Serien med de velkendte gule og ottekantede paptønder fra ESAB er nu blevet udvidet med en variant til aluminiumssvejsning, og..

Tilbagelagde 11.000 kilometer for at købe dansk

Den 26. oktober satte den pakistanske skilteforhandler Imran Amir fra firmaet Newage Media sig om bord på et fly i Karachi. Forude ventede ham en 15-timers flyrejse, hvor han tilbagelægde 5.500 kilometer. Rejsen havde alene det formål at bringe ham til Danmark, hvor han skulle hente..

Dansk omformer giver 230V strøm - hvor som helst

Tysk industri og amerikansk militær anvender køretøjer med 230 (220) volt strøm uden at være tilsluttet lysnettet. Den danske omformer, G3 Sine Wave Inverter fra Clayton Power, gør det muligt. Den danske omformer, G3 Sine Wave Inverter, giver vekselstrøm i samme kvalitet som fra lysnettet, ægte..

Løft af byrder gør det ergonomisk korrekt med vakuumløfter

Stadig højere krav til ergonomisk korrekt håndtering af emner, bevirker at flere og flere virksomheder er på udkig efter automatiske håndteringsløsninger. Iflg. Arbejdstilsynet er Manuel håndtering årsagen til de fleste skader på bevægeapparatet. Skaderne kan være ulykker, pludselige løfteskader..

Industrieventyr i Holbæk

Torsdag den 28. december rullede den første lift ud af Denkas fabrikshal på Højvang i Holbæk. Dermed er to års produktionspause afløst af høj aktivitet i de haller, hvor Denka liften blev fremstillet indtil 2009. I perioden fra 2009 til september 2011 var Denka en del af den fynske SKAKO-koncern. ..

TimoComs licitationsplatform overbeviser flere og flere brugere i Europa

TC eBid® er ved at blive voksen: Siden den 1. oktober 2009 har TimoCom Soft- und Hardware GmbH's onlineplatform for transport-licitationer i hele Europa gjort arbejdet betydeligt mere lønsomt og enkelt for flere og flere industri- og handelskunder samt speditører. Over 8.800 succesfuldt gennemførte..

Hvorfor pakke tingene ind

Dansk Eksport Emballage ApS i Føvling, Sønderjylland har kæmpe succes med individuelt tilpassede træemballageløsninger. Alt kan skræddersyes efter kundernes behov. Det må siges at være noget af en succes historie, at Dansk Eksport Emballage har oplevet så flot en fremgang trods krisen. Da Thommas..

Træpleje, nemt og effektivt

Trip Trap WoodCare tager nu et teknologisk kvantespring og gør Internettet og smartphones til nye værktøjer til pleje af træ Engang krævede det stor viden og erfaring at pleje og behandle træet på den helt rigtige måde. Nu kræver det blot internettet eller en smartphone. Nem <a..


 
Søg

  

Seneste nytArtikler

 
Nyeste

SenesteMest besøgteMindst besøgteTilfældige


Søgninger


Gør til din startside - Tilføj revisionen.dk til foretrukne - Privacy Policy