Revisor logo

 
Du er her: Forside » Detail & Service
Detail & Service

Trip Trap Hørsholm er flyttet i nye, smukke lokaler.

Trip Trap genåbner i nye lokaler på Usserød Kongevej 18, Hørsholm, med et flot nordisk udtryk. Med de nye lokaler på Usserød Kongevej 18 i Hørsholm, præsenterer Trip Trap en spændende ny butik, der emmer af nordisk design, god stemning og inspiration. Butikken i Hørsholm lukker op for hele Trip..

Nyt skønhedsmekka i Randers

Jurlique, REN Skincare, Tromborg og Badeanstalten?er blot nogle af de eksklusive skønhedsprodukter, som Farmateket i Randers forhandler. Farmateket er en helt ny butik i Danmark, som åbnede dørene d. 10. august i år, i et nyt butikscenter i Randers. Farmateket har alt samlet under ét tag;..

Land & Fritid går mod strømmen

Mens mange detailkæder i disse år kæmper med lukninger og krisetider, satser den lokale kæde Land & Fritid benhårdt og kan i oktober føje endnu to butikker til kædens 63 eksisterende. -?Land og Fritid er en lokal butikskæde, og er mange steder beliggende som en af de eneste butikker i de mindre..

Coop.dk ? Hele Danmarks webvarehus fylder 1 år

Sidste år i oktober skiftede Nettorvet navn til Coop.dk ? Hele Danmarks webvarehus. Et år er nu gået, og det vil vi gerne fejre med et brag af en fødselsdagsfest, hvor alle er inviteret! Fra mandag den 1. oktober til og med søndag den 14. oktober har vi helt særlige tilbud og præmier til vores..

Klubsamarbejde viser sponsorerne frem

En ny sponsormesse i Musikhuset skal gøre det endnu mere attraktivt at være sponsor i de fire aarhusianske sportsklubber Bakken Bears, Aarhus Håndbold, SK Aarhus og Aarhus Fremad. ?Aarhus Sponsormesse? afvikles i Musikhuset fredag den 5. oktober, og her vil 50 virksomheder netværke og vise, hvad..

Overlev butiksdøden

Ifølge helt nye tal fra Danmarks Statistik faldt detailsalget igen i august. Vend udviklingen i jeres butik og overlev butiksdøden. Detailbutikkerne står over for store udfordringer i disse år. De seneste 5 år er omsætningen faldet, og som resultat heraf har mange måtte lukke. Der findes én..

Dyrehandlere skal have papir på butikken

Fødevarestyrelsen indleder i efteråret en oplysningskampagne, der skal sikre, at alle dyrehandlere i Danmark får deres virksomhed registreret. Erfaringerne fra de seneste års kontrolbesøg viser, at ikke alle dyrehandlere har papirerne i orden. Oplysningskampagnen skal sikre, at butiksejerne bliver..

Giv en gratis brille til én du holder af

Som led i ny kampagne tilbyder Synoptik netop nu alle nye kunder at give en gratis brille til en ven eller et familiemedlem, når man køber briller eller kontaktlinser. Synoptik giver i efteråret nye kunder mulighed for at give en gave til en, de holder af. Når man køber briller eller kontaktlinser..

Det første Best Western Plus Hotel åbnes i Randers

Hotel Kronjylland i Randers bliver Best Western International´s første BEST WESTERN PLUS Hotel i Danmark. Det første Best Western Plus hotel er nu åbnet i Danmark. Der er tale om BEST WESTERN PLUS Hotel Kronjylland i Randers, som er individuelt ejet og drevet af Cepheus koncernen med ægteparret..

Danmark åbner svinemarked til 1,3 mia. kinesere

Danmark indgår i dag en vigtig aftale med den kinesiske stat, der fremover vil gør det lettere for danske svineproducenter at hente markedsandele på det lukrative kinesiske marked. 1,3 milliarder kinesere står klar til at spise danske griseører og stege nudlerne med danske svin. Danmarks..

Nye fast food café slår dørene op

Tulip TimeOut er snart klar til at åbne Danmarks første fast food café på gågaden i Herning Ordet fast food og en sydende frituregryde hænger tæt sammen i de fleste danskeres bevidsthed. Men det vil Tulip TimeOut ændre på, når kæden åbner sin første fast food café i centrum af Herning. Her er..

Peter Beier åbner eksklusiv chokoladebutik i CPH

Så er der godt nyt for alle chokoladeelskere: Peter Beier åbner en ny, eksklusiv butik i Københavns Lufthavn. Med sin ambition om at eje hele værdikæden fra kakaoplantage til egne butikker sikrer Peter Beier en kvalitet og seriøsitet i sine produkter, som vil appellere til kræsne, oplevelsessøgende..

Europas største køkkenfamilie vil dække hele Danmark

Europas største køkkenkæde, Schmidt, vil være landsdækkende i Danmark. Schmidt Nordic søger derfor retail- og franchise-partnere til den succesrige køkkenfamilie. Franske Schmidt er med 650 butikker i hele Europa ? heraf 15 i Skandinavien ? Europas største. Forretningerne er en del af et..

Odenses mobilfrisør er tilbage efter endt barsel, nu lægges også Shellac negle

Tirsdag den 4. september starter Susan Hansen igen op, efter endt barsel, med sit mobilfrisør firma, RollerCut. RollerCut er hele Odense og Fyns områdets mobilfrisør, og nu lægger hun også Shellac negle ude hos kunderne. Oprindeligt startede Susan Hansen op som mobilfrisør i Odense, i august 2008,..

Virksomheder i servicesektoren er fortsat pessimister

Dagens tal fra Danmarks Statistik, viser at den sammensatte konjunkturindikator for servicesektoren for juli 2012 steg en smule fra -9 i juni til -6 i juli. Den sammensatte konjunkturindikator er en sammenvejning af servicevirksomhedernes faktiske omsætning, deres forretningssituation og deres..

Bo Bundgaard fra TV2 til My Instore Radio

Under stillingsbetegnelsen Sales Manager for Danmark og Norge, er det Bo Bundgaard der fremover kommer til at varetage salget af My Instore Radio i de to lande. Bo Bundgaard kommer fra stillingen som Regional New Business Manager hos TV2 Danmark, og er ifølge Søren Klausen, CEO hos My Instore..

Ny taxfree-kontrakt skal skabe rejseoplevelser i verdensklasse

Københavns Lufthavne A/S har i dag afsluttet en omfattende udbudsproces og indgået en ny kontrakt om taxfree-koncessionen i Københavns Lufthavn. Valget faldt på Gebr. Heinemann, der med en meget attraktiv løsning skal bidrage til den fortsatte udvikling af shoppingcentrets internationale..

Østjyderne bruger flere penge på tøj end sidste år

Butikkerne i Bruuns Galleri har i første tredjedel af 2012 øget salget af tøj, sko og accessories med otte procent i forhold til sidste år. Fremgangen skyldes, at hver enkelt kunde køber for flere penge ? i herretøjsforretningen Mr. Hannesbo er der for eksempel kommet mere gang i salget af dyrere..

Økologisk supermarked på nettet

Danmarks største onlinesupermarked, nemlig.com, udvider med nettets største udvalg af økologiske dagligvarer. Danskernes forbrug af økologiske fødevarer er støt stigende, viser de seneste tal fra Danmarks Statistik. I 2011 udgjorde økologi hele 8 % af det samlede salg af fødevarer i Danmark,..

Endelig! Detailbranchen får én samlende portal

Hvor går de mere end 200.000 danskere i detailbranchen hen, når de skal finde inspiration eller nyheder, dele viden eller søge gode råd fra andre i branchen? Hidtil har svaret været: Ingen steder. Men den nye portal www.detailfolk.dk samler det hele og er den oplagte indgang for alle med interesse..

Karameller med bacon-smag introduceres i Danmark

Bacon hitter. Ikke kun i sin sprøde og knasende form, men nu også som smag i karameller. Det har konfektureleverandøren, Det Danske Sukkerbageri, sørget for. De har som de første og indtil videre eneste i verden lanceret..

SengeSpecialisten fejrer 13 års fødselsdag med flag, festivitas & fremgang

Fødselaren SengeSpecialisten oplever fremgang for forretningen. Og det på trods af generelt nedadgående konjunkturer for detailbranchen. Senest har de åbnet to nye afdelinger af den populære sengekæde Generelt dårlige konjunkturer for..

Madanmelder-site gør op med falske profiler

Du kender muligvis følelsen: Kan jeg stole på den overstrømmende madanmeldelse, jeg lige har Googlet mig frem til? Kan jeg være sikker på, at det ikke er kokken selv, der roser sin mad? Mistroen er forståelig. Der findes hjemmesider, hvor en restauratør forbløffende let kan oprette en eller flere..

Forbrugskisen er forbi - skal kæderne og butikkerne udvikle eller afvikle?

Opråb til hårdt trængt detailhandel: Valget står mellem afvikling eller udvikling? Forbrugskrisen er forbi. Forbrugertilliden stiger og forbrugerne vejrer morgenluft, men er kæderne og butikkerne klar til at møde efter-krise-forbrugernes krav og ønsker? Som det ser ud lige nu, er svaret nej. Men..

Nyt mødested for kæder og iværksættere

Ny internetportal samler alle franchisetilbud, butikker til salg, masterkoncepter og andre kædetilbud til danske iværksættere. Nu er det endelig muligt for både danske og udenlandske kæder at udbyde deres koncepter, butikker og franchise muligheder til mennesker, der gerne vil være selvstændige i..

Nye tal: Eksplosiv vækst i grænsehandel

Nye afgifter på vin og nogle former for alkohol har fået danskerne til at valfarte syd for grænsen i 1. kvartal af 2012. Samtidig er salget af afgiftsbelagt vin og spiritus i Danmark dykket i et omfang som aldrig før. Tal for salget i årets første 3 måneder i Danmarks største..

Breece System runder 1,5 mio. fuldgrafiske elektroniske prisskilte i Norden

Mere end 160 detailbutikker i Danmark, Norge og Grønland har nu installeret den nyeste generation elektroniske prisskilte. Heraf er mere end 110 butikker installeret over de seneste 6 måneder. Breece System er dermed den mest installerede fuldgrafiske løsning i Skandinavien, med over 1.25 million..

Handelsmekkaet Horsens får ny sengebutik

SengeSpecialisten åbner fredag d. 13. april byens største sengebutik Trænger man til en god nats søvn, så er der håb forude for søvnløse horsensianere. Den populære sengekæde, SengeSpecialisten, åbner endnu en butik, den 9. i rækken. ..

Alfred Josefsen har valgt at stoppe i Irma

Coop fortsætter med at samle sine kommercielle aktiviteter på hovedkontoret i Albertslund. Sidste år blev Faktas kædekontor i Vejle flyttet til Coops hovedkontor i Albertslund, og nu flyttes Irmas kædekontor ligeledes til Albertslund, og i den forbindelse har Alfred Josefsen valgt at stoppe i Irma...

Irma regnskab 2011: Endnu et godt år

I 2011 fejrede Irma sit 125 års jubilæum, og trods mange ekstra ordinære aktiviteter i den anledning, er det lykkedes at fastholde en meget tilfredsstillende indtjening i kæden. Omsætningen steg fra 2,29 milliarder kr. til 2,32 milliarder kr. Resultatet blev et overskud (EBIT) på 72 millioner kr...

Økologisk og naturlig hudpleje og make-up i Københavns Lufthavn

Det er nu muligt at købe hudplejeprodukter og make-up fra danske Tromborg i Københavns Lufthavns største tax free butik. Den 29. marts sætter danske Tromborg deres økologiske hudplejeprodukter og make-up på hylderne i Københavns Lufthavns største tax-free butik. Hermed får passagererne mulighed..

Sølvbryllup i Københavns Lufthavns shoppingcenter

Georg Jensen kan den 1. april fejre 25 års jubilæum i Københavns Lufthavn. Placeret i et shopping center, der især gennem de seneste år har gennemgået store forandringer i butikssammensætning og udbud, understreger det Georg Jensens tidløse design og evne til at tilpasse sig kundernes behov. ..

Lad nu være med at sidde stille

Igennem hele barndommen og ungdomsårene er vi blevet opdraget med, at vi skal kunne sidde pænt og stille på stolen så vi kan koncentrere os om vores opgaver. Men måske skal vi lade os inspirere en smule af de mindste elever i folkeskolen, og hoppe en smule mere rundt. Det er ikke velset at have..

Reglerne for markedsføring af priser bliver overholdt ? for det meste

Det er et overvejende positivt billede af butikkernes markedsføring med bl.a. før- og nu-priser, der tegner sig efter en prisundersøgelse, som Forbrugerombudsmanden har foretaget. To kæder og tre butikker har dog fået en politianmeldelse for at vildlede med besparelser. En stikprøvekontrol af..

Bruuns Galleri tæt på fordobling af besøgstal

Over 11 millioner gæster lagde i 2011 vejen forbi Bruuns Galleri i Aarhus. Dermed nærmer Danmarks mest besøgte shoppingcenter sig en fordobling siden 2004. Ifølge ekspert i forbrugeradfærd er centrets popularitet udtryk for en trend, hvor forbrugerne kombinerer indkøb i bekvemme omgivelser med..

Dagli´Brugsen investerer i ?borgmester?-strategi

Oprør fra Udkantsdanmark: Mange mindre byer risikerer at miste deres dagligvarebutik, når lukkeloven forsvinder senere i år. 375 Dagli´Brugser vælger at gå til modangreb for at sikre liv i lokalsamfund i fremtiden. Kæden investerer i ny borgmester-strategi, hvor de med nye aktiviteter og flere..

Jurlique lander i Københavns Lufthavn

Jurlique-fans kan fremover shoppe de populære biodynamiske hudplejeprodukter med en besparelse på 20 procent. Det sker, når Københavns Lufthavn introducerer Jurlique på hylderne i taxfree-butikkerne ? foreløbig som den eneste lufthavn i Europa. Avokado, rose, hyldeblomst og morgenfrue er blot et..

Prispolitik er ikke ulovlig

Det er ikke i strid med lovgivningen, at en erhvervsdrivende automatisk giver et nedslag på en vare til kunder, der vil have varen til den - ofte lavere - pris, som den sælges til i den erhvervsdrivendes netbutik. Det er Forbrugerombudsmandens vurdering efter at have kigget nærmere på Elgigantens..

Brudsikre glas øger sikkerheden

Flere og flere beværtninger benytter sig af brudsikre drikkeglas. Ikke nok med at det øger sikkerheden blandt folk, hvor traditionelle glas kan forsage voldsomme skader ? i værste fald kan et offer miste livet, brudsikre glas giver muligvis en bule og et blåt mærke. Dog er det ikke kun..

Din sengepartner rykker tættere på - velkommen i Jyllands største sengebutik

SengeSpecialisten udvider, igen. Denne gang slår specialisterne dørene op for Jyllands største sengebutik. Nu har borgerne i trekantsområdet en endnu bedre mulighed for at få den søvn, man drømmer om ? helt lokalt. Her er..

Revision af AB kræver perspektiv

I onsdagens udgave af Licitationen foreslår Dansk Industri, at AB 92 bliver moderniseret, og at ABT 93 også bliver gået efter i sømmene. ? Det kan være fornuftigt at revidere AB ? men så skal målet være en ny AB, der i sin helhed afspejler de nye krav til og udfordringer for byggeriet for så vidt..

Musik får butikshandelen til at spille bedre.

Du kender helt sikkert situationen, hvor du hører en bestemt sang, og pludselig vælter minderne frem. Musik har det nemlig med at ramme os lige i hjertet, og det er detailbutikkerne for alvor ved at få øjnene op for. For lige så blød og mild musik kan være, lige så skarpt et våben er det i kampen..

Indskærpelse for manglende forbehold ved slagtilbud

Babysam A/S reklamerede med dyner og puder på køtilbud, men når kunden på tilbudsdagen ville købe til tilbudsprisen, fik hun at vide at tilbuddet var slut ? selv om der var flere varer tilbage. Forbrugerombudsmanden har indskærpet over for Babysam A/S, at betingelser og forbehold, der er knyttet..

Stikprøve afslører farlige snore i børnetøj

Sikkerhedsstyrelsen har i en stikprøvekontrol fundet fejl i 14 procent af det undersøgte børnetøj. Især hættetrøjer og bikinier har farlige snore, der kan kvæle børnene. De seneste to år har Sikkerhedsstyrelsen gennemført en målrettet overvågningsindsats på snore i børnetøj. Resultatet er, at..

Ole Sohn: Butikker skal kunne holde åbent på helligdage i forbindelse med helt særlige arrangementer

Erhvervs- og vækstminister Ole Sohn har netop sendt et lovforslag i høring, der skal øge lukkelovens fleksibilitet. Det nye lovforslag giver mulighed for at Erhvervsstyrelsen efter indstilling fra kommunalbestyrelsen kan give tilladelse til, at butikkerne ved ganske særlige lejligheder kan holde..

Consol Solcenter Danmark politianmeldt for vildledende reklame

En erhvervsdrivende må ikke urigtigt reklamere med at være godkendt af en offentlig myndighed. Forbrugerombudsmanden har derfor politianmeldt CSD A/S (Consol Solcenter Danmark) fordi solcenteret har anvendt skilte, der efter Forbrugerombudsmandens opfattelse gav forbrugerne indtryk af, at..

De 5 bedste gadgets til nytår

Det nye år nærmer sig med hastige skridt, men først skal året sidste fest holdes. Vi har samlet de fem bedste gadgets, der kan gøre festen endnu sjovere! Chokoladefontæne Hvad er bedre end flyvende chokolade. Held den flydende chokolade i fontænen, og den varmer og pumper..

Thomas Pasfall forlader Munkebo Kro

Sensommer 2012 forlader Thomas Pasfall Munkebo Kro, for at søge nye gastronomiske udfordringer. Fyn er dog stadig i fokus for den erfarne og præmierede kok. ?Det har været en fantastisk tid på Munkebo Kro, men nu er tiden inde til at søge nye gastronomiske udfordringer, så jeg og min kone..

Nu får forbrugerne flere grønne butikker

Med en ny guide i hånden vil miljøminister Ida Auken hjælpe de danske butikker til at få det nordiske miljømærke Svanen. Danskerne skal kunne handle i flere miljømærkede butikker. Det mener miljøminister Ida Auken, der med en ny guide vil hjælpe dagligvarebutikkerne i gang med at få miljømærket..

Stikprøve afslører mange fejl på fyrværkeri

27 af 56 testede fyrværkeriartikler har alvorlige funktionsfejl, viser Sikkerhedsstyrelsens stikprøvekontrol, som har særligt fokus på formodet farlige fyrværkeriartikler. Fyrværkeriet kan udgøre en forøget risiko for forbrugerne, og der er derfor nedlagt salgsforbud mod de berørte produkter. ..


 
Søg

  

Seneste nytArtikler

 
Nyeste

SenesteMest besøgteMindst besøgteTilfældige


Søgninger


Gør til din startside - Tilføj revisionen.dk til foretrukne - Privacy Policy