Revisor logo

 
Du er her: Forside » Detail & Service » Trip Trap Hørsholm er flyttet i nye, smukke lokaler.

Trip Trap Hørsholm er flyttet i nye, smukke lokaler.

Trip Trap genåbner i nye lokaler på Usserød Kongevej 18, Hørsholm, med et flot nordisk udtryk.

Med de nye lokaler på Usserød Kongevej 18 i Hørsholm, præsenterer Trip Trap en spændende ny butik, der emmer af nordisk design, god stemning og inspiration. Butikken i Hørsholm lukker op for hele Trip Traps nordiske univers, et univers der bygger på stolte håndværkstraditioner og et stilsikkert design. Butikschef Lotte Grebe, er stolt af den nye butik: ?Jeg glæder mig til at vise den nye butik frem og er spændt på, hvad vores kunder siger til det nye udtryk, jeg er dog selv overbevidst om, at det bliver en succes. ?.

Trip Trap har længe ledt efter nye lokaler, der var tættere på Hørsholm centrum og som kunne gøre det nemmere for kunderne at besøge butikken. Det var samtidig vigtigt at de nye lokaler gav muligheden for at kunne indrette og vise møblerne i forskellige miljøer. Dette vil give nye og gamle kunder et bedre indtryk af Trip Trap butikkernes alsidighed, og derved give en masse inspiration til indretning af inde- og uderum.
?Med de nye muligheder rummene giver, kan jeg løbende lade mig inspirere og afprøve forskellige indretningsteknikker uden at skulle ændre hele butikken. Det vil komme vores kunder til gode, da de dermed også kan lade sig inspirere? Udtaler Lotte Grebe.

Som noget nyt er der blevet ansat en indretningsarkitekt, Nicole Vitner, som tilbyder gratis eksperthjælp til både private og virksomheder. Nicole tager gerne på besøg, men kan også bookes til en tid i butikken.
 
Søg

  

Seneste nytArtikler

 
Nyeste

SenesteMest besøgteMindst besøgteTilfældige


Søgninger


Gør til din startside - Tilføj revisionen.dk til foretrukne - Privacy Policy