Revisor logo

 
Du er her: Forside » Detail & Service » Land & Fritid går mod strømmen

Land & Fritid går mod strømmen

Mens mange detailkæder i disse år kæmper med lukninger og krisetider, satser den lokale kæde Land & Fritid benhårdt og kan i oktober føje endnu to butikker til kædens 63 eksisterende.

-?Land og Fritid er en lokal butikskæde, og er mange steder beliggende som en af de eneste butikker i de mindre byer på landet?, fortæller kædechef John Bech Hansen som svar på årsagen til hvordan den kun 10 år gamle butikskæde, kan fortsætte med at vækste trods krisen i detailbranchen.

-?Hos Land & Fritid handler man lokalt, det betyder at butikkerne kender kunderne godt og kan yde den optimale rådgivning, hvad enten det gælder kæledyret eller hus/haveprojekter?, fortsætter John Bech Hansen.

Med 63 butikker er Land & Fritid i dag landsdækkende, men der er stadig dele af Danmark hvor kunderne skal køre langt for at komme til en butik.
Kæden udvider derfor løbende og kan 6. oktober 2012 fejre åbningen af hele to nye butikker i det jydske. En stor butik i Hedensted på 445 m2 og en mindre i Fjelstrup på 192 m2, begge med integreret grovvarebutikslager.

Åbningsdagen bliver naturligvis markeret med mange gode åbningstilbud i de to nye butikker. Og personalet glæder sig til at kunne vise det store sortiment, som spænder bredt lige fra foder og udstyr til hund, kat, fugl, gnaver og hest, til landbrugs- og haveprodukter.
Skulle du have lyst til at gæste de nye butikker kan de besøges på henholdsvis:

Land & Fritid Fjelstrup
Gammelbyvej 5
6100 Haderslev

eller

Land & Fritid Hedensted
Blæsbjergvej 46
8722 Hedensted


 
Søg

  

Seneste nytArtikler

 
Nyeste

SenesteMest besøgteMindst besøgteTilfældige


Søgninger


Gør til din startside - Tilføj revisionen.dk til foretrukne - Privacy Policy